Ацетильований крохмаль (Е-1422, Е-1414)

Загальна інформація

АМІЛАЦЕТАТ від ВИМАЛ - зареєстрована торгова марка модифікованого крохмалю E-1414, E-1420 і E-1422.

Амилацетат ВИМАЛ, крахмал для суосов, ктчупов

 

АМІЛАЦЕТАТ - це ацетильований картопляний або кукурудзяний "зшитий" крохмаль. Він випускається двох видів: дікрахмалофосфат (Е1414) і дікрахмалоадіпат (Е-1422).

Допущений до застосування в харчовій промисловості і придатний до використання в кетчупах, супах, соусах, майонезах. Зовнішній вигляд - білий порошок з легким запахом оцту. АМІЛАЦЕТАТ від ВИМАЛ - ацетильований крохмаль, вироблений шляхом модифікації водної суспензії картопляного або кукурудзяного крохмалю. Реагенти та технологічний режим обробки крохмалю підібрані таким чином, щоб запобігти руйнуванню зерен та гідроліз полісахаридних ланцюгів в процесі обробки. У результаті, одержуваний крохмаль, має високу ступінь заміщення, що в поєднанні з поперечною "зшивкою" дозволяє йому витримує низький рівень рН, високу температуру і механічний вплив.

Регулюючи ступінь заміщення і поперечної зшивки ми виробляємо крохмалі, максимальна в'язкість яких досягається при різних температурних режимах нагрівання - стерилізації.

АМІЛАЦЕТАТ (Е-1422, Е-1414) широко застосовується в якості зв'язуючого речовини (загусник) в харчовій промисловості, наприклад: при виробництві кетчупів, соусів, майонезів, напівфабрикатів, плодоовочевих консервів, повидла, джемів, приправ, різних продуктів з фруктів і морозива.
В основному крохмаль використовується при виробництві майонезу, соусів, кетчупів, оскільки амілацетат гарячого набухання одержуваний з картопляного крохмалю вигідно відрізняється від крохмалів на підставі зернових культур, завдяки нейтральному смаку та високої в'язкості клейстеру. Регулюючи ступінь заміщення і поперечної зшивки ми виробляємо крохмалі, максимальна в'язкість яких досягається при різних температурних режимах нагрівання - стерилізації.

Розроблена нами технологія "зшивання", додає крохмалю здатність витримувати термічну обробку за низьких значеннях рН.

 

Соусы на основе крахмала, загустителя

Клейстер нашого Амілацетату характеризується високою прозорістю, стійкістю при низьких рН, високих температурах та інтенсивної обробці. Це дозволяє використовувати наш модифікований крохмаль для приготування різноманітного спектру продукції.

 

Технічна інформація

ПоказникиЗначення
1КМАФАнМ, КУО / г не більше1,105
2Дріжджі КУО / г не більше500
3Цвілі КУО / г не більше500
4Маса продукту в якій не виявляються БГКП (коліформи), г0,01
5Маса продукту в якій не виявляються патогенні МО у т.ч. сальмонели, г 25
6Вміст токсичних елементів, пестицидів і радіонуклідів не більш допустимих рівнів згідно з СанПіН 2.3.2.560-96

Зберігання

Зберігати в прохолодному, сухому приміщенні. Термін зберігання: 2 роки.

Пакування

Крохмаль упаковується в поліпропіленові мішки з поліетиленовим вкладишем за 25 кг. При замовленні партії понад 10 000 кг крохмаль фасується в паперові мішки по 25 кг.

Ми маємо можливість виробляти, під вимоги замовника, модифікований крохмаль для кетчупу, крохмаль для соусу, крохмаль для майонезу (Е1422, Е1414), термостійкий крохмаль.

 

Прикрипіти документ
Очистить