Крохмаль картопляний

ВИМАЛ - найбільший, найтехнологічніший та найдосвідченіший виробник картопляного крохмалю в Україні з 1992 року. 

Картопляний крохмаль - ВИМАЛ

Крахмал картофельный ВИМАЛКартопляний крохмаль - це білий порошок, біополімер, що отримується з бульб картоплі. Він утворюється в клітинах рослин у вигляді крохмальних зерен. Має значно кращі та унікальні показники в порівнянні з аналогами (кукурудзяний, тапіоковий, рисовий, гороховий і тд.) Це універсальний і високоякісний вуглевод, який отримують з картоплі за допомогою ретельного та екологічно чистого процесу. Це дрібний білий порошок без запаху і смаку з винятковими зв'язуючими, загущувальними та гелеутворюючими властивостями. Відомий своєю чистотою, консистенцією та функціональністю, картопляний крохмаль знаходить широке застосування в різних галузях промисловості. Він має чудові згущувальні та зв'язувальні властивості, сприяє покращенню текстури та вмісту вологи в продуктах харчування, а також слугує безглютеновою альтернативою пшеничному борошну. Якість картопляного крохмалю ВИМАЛ, відповідає всім вимогам світових стандартів, є конкурентнозданою та в багатьох параметрах навіть кращою за якістю з західними аналогами. Ми маємо міжнародні сертифіки ISO: 9001 та HACCP, успішно пройшли сертифікацію HALAL та KOSHER.

Завдяки сучасним технологіям, унікальному обладнанню та суворим контролем якості, крохмаль ВИМАЛ і його показники відповідають найвищим показникам - сорту ЕКСТРА та може застосовуватися навіть у фармацевтичній промисловості.

Крохмаль ВИМАЛ схвалений виробництвами наших клієнтів та незамінний в:

СфераЗастосуванняДія
Харчова промисловістьЗагущувачЗагущувач у супах, соусах, підливках тощо, надає харчовим продуктам прозорого, глянцевого вигляду
Безглютенова випічкаЗабезпечує структуру та вологу для хлібобулочних виробів
М’ясопереробка / ковбасиПокращує утримання води та стабільність білка, утримує форму та структуру продукту
Рибні пробукти Зв'язуюча речовина в рибних пирогах і котлетах, панірування риби в паніровці або клярі, текстуризатор продуктів на основі сурімі, рибних ковбас, крабових паличок, рибних супів і соусівокращує 
Локшина / пастаПокращує текстуру та смак
Кондитерські виробиВикористовується як желюючий агент, загущувач і стабілізатор, застосовується у виробництві цукерок, желе та жувальних гумок
Молочні вироби / замінникиНемолочні йогурти та сири, використовується завдяки своїм желюючим властивостям для забезпечення бажаної текстури та консистенції
Фармацевтична промисловістьДезинтегратор таблетокРозчинник у фармацевтиці, допомагає таблеткам руйнуватися при контакті з вологою
Текстильна промисловістьКлей / адгезив / шліхтувальний агентШліхтування ниток для зміцнення пряжі та зменшення обривів під час процесу ткацтва
Паперова промисловістьШліхтувальний агентОброка поверхні паперу для покращення всмоктування фарби та міцності паперу
БіопластикЕкологічне пакуванняБіорозкладний та відновлюваний за своєю природою пластик, що використовується як замінник пакувального матеріалу
КосметикаНатуральний інгредієнтВикористовується в косметиці як натуральний інгредієнт завдяки своїм абсорбуючим властивостям

Ключові переваги:

  • Досвід та спадщина: Ми перший в Україні та найбільший виробник картопляного крохмалю з досвідом з 1992 року маючи якість виробництва за філософію.
  • В’язкість на максимум: Маючи унікальне лабораторне обладнання з Німеччини ми можемо контролювати такий надважливий показник, як в’язкість. Купуючи наш продукт з середньою в’язкістю в 1400 BU ви використаєте його вдвічі менше ніж конкурентний продукт з в’язкістю в 700 BU.
  • Чистота та якість: Наш картопляний крохмаль виробляється з відбірної картоплі, що забезпечує високу чистоту і виняткову якість, без будь-яких добавок або домішок. Це робить його ідеальним вибором для галузей, що потребують першокласних інгредієнтів, в тому числі фармацевтика та дитяче харчування.
  • Загущувальні та стабілізуючі властивості: крохмаль ВИМАЛ має чудові згущувальні та стабілізуючі властивості, що робить його цінним інгредієнтом для створення різноманітних продуктів, таких як клеї, покриття та клейкі речовини.
  • Зв’язуюча міцність: Сильні зв’язуючі властивості роблять крохмаль ВИМАЛ незамінним компонентом у виробництві паперу, гофрованого картону та інших паперових виробів, підвищуючи їхню структурну цілісність та експлуатаційні характеристики.
  • Плівкоутворювальні властивості: Картопляний крохмаль ВИМАЛ створює міцні та гнучкі плівки при використанні у плівкоутворювальних процесах, наприклад, у виробництві біорозкладних пластиків та покриттів.
  • Желюючий агент: Завдяки своїй желюючій здатності картопляний крохмаль від ВИМАЛ є важливим інгредієнтом у виробництві гелеподібних продуктів, включаючи десерти, фруктові начинки та желе.
  • Покращення текстури: Додавання нашого картопляного крохмалю до харчових продуктів, фармацевтичних препаратів та засобів особистої гігієни покращує їхню текстуру та смакові якості, підвищуючи загальну привабливість продукту.
  • Безглютеновий та неалергенний: Картопляний крохмаль по своїй природі не містить глютену чи жодних інших алергенів, що робить його придатним для людей з дієтичними обмеженнями та алергією.
  • Екологічно чисте та поновлюване джерело: Отриманий з картоплі, відновлюваного та сталого ресурсу, наш картопляний крохмаль відповідає екологічно свідомим практикам та підтримує екологічні ініціативи.

Крохмальний завод ВИМАЛ виробляє високоякісну готову продукцію, адже якість крохмалю має дуже велике значення. Так, наприклад, білизна картопляного крохмалю важлива при застосуванні його в текстильній, паперовій та поліграфічній галузях промисловості. Велике значення для багатьох виробництв, особливо харчової, має в'язкість крохмального клейстеру (суміші крохмалю з водою). Особливістю картопляного крохмалю, що відрізняє його від багатьох інших крохмалів (кукурудзяного, пшеничного), є висока натуральна в'язкість крохмального клейстеру. Однак при неправильному веденні технологічного процесу в'язкість такого клейстеру може сильно зменшитися.

Компанія ВИМАЛ забезпечує швидку і якісну переробку сировини за новітніми технологіями для досягнення найкращого результату якості продукції.

 

Технічні показники 

Найменування показникаСередні значення
1Зовнішній виглядОднорідний порошок
2КолірБілий з кристалічним блиском
3Білизна, % мінімум91%
3ЗапахВластивий крохмалю без сторонніх запахів
4Вологість, %17,5-20,0
5Ксилотність см³/100г, не більше7,5
6Масова частка загального попелу, % не більше0,3
7Масова частка попелу, нерозчинного у НСl, не більше0,01-0,03
8Кількість вкрапин на 1дм² , не більше80
9Наявність SO2Не виявлено
10В'язкість по системі Brabender, BU1200 - 2000
11Вміст інших сортів або домішокВідсутнє 
12Вміст металічних частокВідсутнє 
13СортЕкстра
 

Сертифікати виробництва ВИМАЛ

 

 

Зберігання

Зберігати крохмаль картопляний потрібно в прохолодному і сухому приміщенні окремо від  речовин, що виділяють стійкі запахи. Термін зберігання картопляного крохмалю 60 місяців.

Упаковка

Крохмаль картопляний пакується у паперові мішки по 25 кг або пакетики по 0,5 кг. Ми ретельно стежимо за якістю упаковки, куди ми поміщаємо наш продукт, і тому ми провели безліч випробувань і перевірили сотні зразків мішків поки не розробили найкращий варіант. Як наслідок тепер, ми пакуємо наш крохмаль в паперові мішки, виготовлені за унікальною технологією, що дає можливість продукту "дихати" під час транспортування, але в той же час мати сильний захист від зовнішніх впливів. Доказом цього є унікальний в своєму роді тест, Ви можете сміливо кидати наш мішок з висоти людського зросту, без найменшого ризику на розрив.

Пакетики по 0,5 кг можуть витримати вагу в 200 разів перевищує їх власну, а це до слова вага дорослого чоловіка, вагою в 100 кг.

Крохмаль картопляний ВИМАЛ в упаковці 25 кг

Крохмаль картопляний ВИМАЛ у мішках з паперу унікальної структури по 25 кг

Крохмаль картопляний ВИМАЛ в пакетах по 0,5 кг

Крохмаль картопляний ВИМАЛ в пакетах, по 0,5 кг , що здатні витримати вагу дорослої людини

Ціна й контакти

Якщо Вас зацікавив наш продукт або у Вас є будь-які пропозиції щодо співпраці, ми завжди раді чути Вас! Для того що б з нами зв'язатися досить подзвонити за телефонами, вказаними нижче, або натиснути на "конвертик" справа і направити запит безпосередньо до Вас відділу, що вас цікавить. 

 
 
Прикрипіти документ
Очистить