Желюючий крохмаль Оксіаміл ОПВ (Е-1404)

Загальний опис продукту

Оксіаміл ОПВ від ВИМАЛ - окислений картопляний або кукурудзяний крохмаль, схвалений для застосування в харчовій, поліграфічній, легкій промисловості і будівництві.

Окисленний крохмаль ОКСІАМІЛ ВИМАЛ

Окисленний крохмаль ОКСІАМІЛ (Е-1404) від ВИМАЛ

Застосування

Желюючий крохмаль Оксіаміл від ВИМАЛ забезпечить вам результат там, де необхідні крохмальні розчини з високою концентрацією і стабільноою в'язкістю:

  • як стабілізатори у виробництві морозива, молочних пудингів;
  • в кондитерській промисловості як структуроутворювачі, для приготування начинок, желейних виробів, лукума, десертів, суфле і т.п.
  • у хлібопекарській промисловості - дозволяє поліпшити фізичні властивості тіста, підвищити його можливість утримувати гази;
  • у виробництві паперу використовується для введення в масу і для поверхневої проклейки - підвищує міцність і покращує якість паперу і картону - на основі первинних і вторинних напівфабрикатів;
  • для приготування рідкого панірування, яку використовують при обсмажуванні риби та м'яса у виробничих умовах;
  • в текстильній промисловості для шліхтування пряжі;
  • у будівельній промисловості при виробництві ізолюючого картону, звукоізолюючої плитки;
  • у виробництві вафельних стаканчиків.  

Загалом, желюючий крохмаль ВИМАЛ призначений для використання в якості стабілізатора у виробництві і харчовій промисловості, і також як загущувач, структуроутворювач і стабілізатор.

Застосування нашого модифікованого крохмалю дозволяє замінити дефіцитний і дорогий агароід. Окислений перманганатом калію крохмаль використовують в якості вихідної сировини при виробництві набухаючого крохмалю, для сухих сумішей морозива, а також для виробництва харчових декстринів, що не містять реагентів.

Потрібне професійне обсмаження? Желюючий крохмаль від ВИМАЛ дозволить Вам приготувати першокласну рідку паніровку, яку Ви з легкістю зможете використовувати при обсмажуванні будь-яких харчових продуктів у виробничих умовах.

Застосування Оксіамілу у хлібопекарській промисловості гарантовано покращує фізичні властивості тіста, підвищує його здатність газоутримання. Тривалість бродіння опари скорочується на 30 - 60 хвилин.

Додайте в тісто до 5 кг окисленого крохмалю на 1 тонну борошна і Ви збільшите об'єм виходу хліба на 9-18%, залежно від виду хліба і якості борошна, які застосовуються. При цьому Ви поліпшите структуру пористості хліба, м'якиш стане більш еластичним, і більше того сповільниться процес черствіння.

Крохмаль для випічки

 

Окислені крохмалі використовують у виробництві паперу для її поверхневого проклейювання, в результаті на поверхні паперу утворюється гладка тверда плівка, що закриває пори і полегшує якість написання та друку.

Крохмаль для приготування паніровки

 

У текстильній промисловості окислені крохмалі використовують для шліфування бавовни, змішаної та синтетичної пряжі. Окислені крохмалі утворюють на тонкій пряжі щільне еластичне покриття.


У будівельній промисловості їх застосовують у виробництві ізоляційного картону, звукоізолюючої плитки.

ПоказникиЗначення
1Зовнішній виглядОднорідний порошок
2КолірБілий, з кавовим відтінком
3ЗапахСВластивий крохмалю, без стороннього запаху
4Масова частка вологи, %17,0 - 18,6 
5Кислотність7-9
6Масова частка загального попелу,  %, не більше0,2 - 0,34
7Масова частка SO2, %, не більше0,002
8В'язкість, сек., при 8% клейстеру, не більше22-25
9Міцність крохмальних драглів, г,не менше1000-1100
10ҐатунокВищий (марка А)
VIMAL products certificates

 

Зберігання

Зберігати в прохолодному і сухому приміщенні окремо від речовин із стороннім запахом.

Прикрипіти документ
Очистить