Загальний опис продукту
Оксіаміл ОПВ від ВИМАЛ - окислений картопляний або кукурудзяний крохмаль, схвалений для застосування в харчовій, поліграфічній, легкій промисловості і будівництві.
Окисленний крохмаль ОКСІАМІЛ (Е-1404) від ВИМАЛ
Застосування
Желюючий крохмаль Оксіаміл від ВИМАЛ забезпечить вам результат там, де необхідні крохмальні розчини з високою концентрацією і стабільноою в'язкістю:
- як стабілізатори у виробництві морозива, молочних пудингів;
- в кондитерській промисловості як структуроутворювачі, для приготування начинок, желейних виробів, лукума, десертів, суфле і т.п.
- у хлібопекарській промисловості - дозволяє поліпшити фізичні властивості тіста, підвищити його можливість утримувати гази;
- у виробництві паперу використовується для введення в масу і для поверхневої проклейки - підвищує міцність і покращує якість паперу і картону - на основі первинних і вторинних напівфабрикатів;
- для приготування рідкого панірування, яку використовують при обсмажуванні риби та м'яса у виробничих умовах;
- в текстильній промисловості для шліхтування пряжі;
- у будівельній промисловості при виробництві ізолюючого картону, звукоізолюючої плитки;
- у виробництві вафельних стаканчиків.
Загалом, желюючий крохмаль ВИМАЛ призначений для використання в якості стабілізатора у виробництві і харчовій промисловості, і також як загущувач, структуроутворювач і стабілізатор.
Застосування нашого модифікованого крохмалю дозволяє замінити дефіцитний і дорогий агароід. Окислений перманганатом калію крохмаль використовують в якості вихідної сировини при виробництві набухаючого крохмалю, для сухих сумішей морозива, а також для виробництва харчових декстринів, що не містять реагентів.
Потрібне професійне обсмаження? Желюючий крохмаль від ВИМАЛ дозволить Вам приготувати першокласну рідку паніровку, яку Ви з легкістю зможете використовувати при обсмажуванні будь-яких харчових продуктів у виробничих умовах.
Застосування Оксіамілу у хлібопекарській промисловості гарантовано покращує фізичні властивості тіста, підвищує його здатність газоутримання. Тривалість бродіння опари скорочується на 30 - 60 хвилин.
Додайте в тісто до 5 кг окисленого крохмалю на 1 тонну борошна і Ви збільшите об'єм виходу хліба на 9-18%, залежно від виду хліба і якості борошна, які застосовуються. При цьому Ви поліпшите структуру пористості хліба, м'якиш стане більш еластичним, і більше того сповільниться процес черствіння.
Окислені крохмалі використовують у виробництві паперу для її поверхневого проклейювання, в результаті на поверхні паперу утворюється гладка тверда плівка, що закриває пори і полегшує якість написання та друку.
У текстильній промисловості окислені крохмалі використовують для шліфування бавовни, змішаної та синтетичної пряжі. Окислені крохмалі утворюють на тонкій пряжі щільне еластичне покриття.
У будівельній промисловості їх застосовують у виробництві ізоляційного картону, звукоізолюючої плитки.
№ | Показники | Значення |
---|---|---|
1 | Зовнішній вигляд | Однорідний порошок |
2 | Колір | Білий, з кавовим відтінком |
3 | Запах | СВластивий крохмалю, без стороннього запаху |
4 | Масова частка вологи, % | 17,0 - 18,6 |
5 | Кислотність | 7-9 |
6 | Масова частка загального попелу, %, не більше | 0,2 - 0,34 |
7 | Масова частка SO2, %, не більше | 0,002 |
8 | В'язкість, сек., при 8% клейстеру, не більше | 22-25 |
9 | Міцність крохмальних драглів, г,не менше | 1000-1100 |
10 | Ґатунок | Вищий (марка А) |
Зберігання
Зберігати в прохолодному і сухому приміщенні окремо від речовин із стороннім запахом.